fbpx

Živjo in dobrodošli

novo desetletje, novi začetki, nove ideje. Novoletna zaobljuba hujšanju in zdravemu načinu življenja je, kot vsako leto, tudi letos klavrno propadla, zato sva se odločili, da skočiva med 500 milijonov blogerjev in postaviva najino ustvarjalnost na preizkušnjo. Dobrodošli na blogu!

Blog je namenjen vase, ki imate poln kufer – slabega vremena, službe, turistov, reklamnih blokov sredi Youtube video posnetkov, kartic zvestobe, nezvestih partnerjev in zastojev na cesti, pa tudi vsem tistim, ki imate vedno pri roki spakiran kufer, če se slučajno pojavi prilika za pobeg na počitnice.

dežnik
avto
kovček

Ne bova odkrivali tople vode ali delili nasvetov za vseživljenjsko srečo, niti diet in treningov ne bova pisali, kaj šele postavljali pravil trendi oblačenja. v poplavi vsebin, ki nas bombardirajo z vseh možnih kotov, želiva na tem mestu deliti čisto preproste zgodbe vsakdana. Brez filtrov in olepšav. Iskreno želiva pisat o lepotah in ukanah sobotnih izletov, dolgih potovanj in domačega kavča.

O tem, kam iti, kaj početi in kako spomine spraviti iz ekrana na papir. O tem, kako si tudi na sončno nedeljo lahko na Bledu čisto sam, o pranju perila v kuhinjskem koritu, o kobacanju v vertikalo, ter o tem, kako se k življenju spravi koncept ‘mizica pogrni se’, pri čemer ni pri roki ne mize, ne prta in ne Mercatorja. Pa tudi o čisto vsakdanjih nesmislih, ki širijo besedni zaklad in krajšajo delovnike. 

Na branje,

Nina in Anja.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino