fbpx

KDO SVA

Blog je namenjen vsem vam, ki imate poln kufer – slabega vremena, kartic zvestobe, influencerjev, lokalnih doživetij in zamud vlakov. Pa tudi vsem tistim, ki imate za vsak slučaj vedno spakiran kufer – če se ravno ponudi prilika za pobeg na počitnice. Ustvarjava ga Anja in Nina. Otrok osemdesetih in milenijka – en in isti šmorn na papirju, v realnosti pa mnogokrat kot noč in dan.

ANJA

anja
Zna kupt najcenejšo letalsko karto, ne pa tudi riža za suši.

Diplomirana kineziologinja, ki je znanje in prakso iskala na slovenski obali in na Dunaju. Učiteljica smučanja, plavanja in funkcionalnih vadb, menda tudi nogometna trenerka. V življenju počne marsikaj, še najraje pa se potepa po svetu. Kadar je stacionirana doma jo običajno najdeš v hribih, plezalni steni ali pa nekje v naravi. Kuhinja ni ravno njen najljubši kotiček, toliko bolje pa se znajde s papirjem in svinčnikom v roki. Z matematiko in številkami je ni za izzivat, ker si obsojen_a na propad. Na potovanju ponavadi skrbi za logistiko in finance

Sama zase pravi:

SEM: realistični optimist

NAJRAJE BI: spakirala in šla v neznano 😉

MIGAM SAMO NA: spakiraj ruzak, gremo!

ENKRAT BOM: ko bom velika, bom imela unimog – taga za na orng pot! (Al pa vsaj kombi)

NIKOLI: ne bom večja od 170cm

ZA VEČERJO: več al mn kar koli, samo da mi ni treba kuhat (če lah izbiram morsko)!

RES NE MARAM: vloženih kumarc

NINA

ninca
Ne razume prov dobr koncepta točnosti, je pa zmeri ob pravem času na pravem mestu.

Magistra znanosti v biznisu s poudarkom na trajnostnem turizmu. Slovenija ni bila dovolj, zato je znanje in študentski lajf našla v Švici. Njena največja strast sta ples in potovanja. Je fotografska navdušenka, učiteljica plesa, baje da kar dobra kuharica in amaterska ilustratorka. Kadar ima čas, z veseljem misli vrže na papir – v besedi ali sliki. Včasih na stvari mora pogledat iz nove perspektive, in to največkrat prakticira na plezariji. Na potovanju se največkrat ubada z iskanjem dobre hrane in zabavnih avantur.

Sama zase pravi:

SEM: trmasta

NAJRAJE BI: čas zavrtela nazaj in šla na Woodstock festival

MIGAM SAMO NA: svojo pobudo in poskočno muziko

ENKRAT BOM: najbrž zadela na loteriji 😉

NIKOLI: ne bom rekla ne popotniški avanturi in novim dogodivščinam

ZA VEČERJO: pa tudi za zajtrk in kosilo mi lahko postrežete ramen in suši

RES NE MARAM: metinega čaja

Vsaka po svoje idealizirava in planirava, velikokrat najdeva skupno pot, včasih tudi ne. Za ustvarjanje bloga sva se odločili, ker bi radi kakšno dobro idejo delili s teboj, obenem pa preizkusili svojo vztrajnost, kreativnost in trmo. Ker saj veš, beseda ni konj in življenje ni potica.

KONTAKT: info@polnkufer.com

Se beremo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino